Час беззупинних веселощів

23:55

На днях натрапила на трейлер до фільму "Великий Гетсбі" з багатою картинкою, музичкою на мій смак та Ді Капріо на додачу. Таке веселе поєднання змусило пів дня ходити захопленою та повторювати: так, я піду на тебе глянути до кінотеатру.

Після чого подумала, що варто було б для порівняння і книгу прочитати, та завантажила на рутрекері семигодинне аудіо. Диктор справжнє котє, і музичний супровід вдало підібраний. От тільки проблема в тому, що нічого особливого в творі не побачила (= не почула). Багато красивих описів, та сюжет вкрай легенький. Трохи несподіваною стала смерть Гетсбі, у всьому іншому почувала себе могутньою Вандою-провидицею.


Більше того, я усвідомила, чому саме цю історію обрали для ще одного голлівудського кіна. Все через солодку картинку, якої потребує сучасний середньостатистичний  глядач. 


Недавно ще й викладач поділився думкою, що з такими темпами життя ми розучились задумуватись та співпереживати, єдине чого прагнемо - забити голову скороминучими емоціями. Киньте кістку, дайте видовищ і будемо щасливими.


Цитатка: ти або мисливець, або здобич.



You Might Also Like

0 коментарі