Недільний пост

12:49

А як ваші справи? 

Мій блог не назвеш інформативним. Це скупчення думок і відчуттів. От і сьогодні я прокинулася із посмішкою, випила кави з любимою людиною, а потім всілася на ліжко у розбомбленій ремонтом квартирі, перелистала проекти, попрацювали над ними трішки, подумала, що я ще не побувала в Грузії, але вже хочу в Стамбул з такою ж силою, як і власний дім з садком, а потім кажу собі подумки: знаєш все йде своїм ходом.


Частина моїх людей (=друзів і знайомих) живуть минулим. Вони згадують, скільки хотіли зробити колись, обдумують втрачені можливості, облизують ті ідеї, і стоять на місці.

Інші палко люблять майбутнє. От зароблятиму я більше, тоді зможу собі дозволити те і інше. От підкачаюся, тоді матиму більший попит у дівчат, і справи підуть на краще. WTF?


Минулого не змінити. Майбутнє ще не наступило. Чому б не віддатися сьогоденню?  Давайте будемо хорошими дочками вже сьогодні, вірними дружинами вже сьогодні, люблячими матерями, ефективними працівниками, відповідальними громадянами та добрими людьми знову ж таки вже сьогодні.

You Might Also Like

0 коментарі