З власного досвіду: біг на пару

23:36

Вперше ми це зробили з Бодиком. Тоді трійка для нас була справжнім успіхом. Раз пробіглися й забули. Потім була франківська Школа Бігу. Але вибаглива натура не зацінила монотонний біг навколо озера, ще й різношерстний рівень підготовки не додавав ентузіазму, за рахунок чого збивалася з ритму. Далі краще, знайомтеся - Алінка!


Випадково наткнувшися одна на одну неподалік міського озера, вирішили пробігтися разом. Запропонувала робити це містом, а не по колу. Алінка довго не думала, каже: "Я ще такого не пробувала, але давай!".

Далі наші перші маршрути:






Нас шалено тішить прогрес, пропорційно до якого ростуть наші амбіції. Зараз знайдеться багато причин, які змушують людей виходити на пробіжки і винайти щось нове точно не в наших силах. А от парний біг нам став цікавим і ми вирішили підібрати п'ятірку соковитих аргументів, які підштовхнуть і вас хоча б спробувати.
Та перед тим невеличка рекомендація. Шукайте собі напарника свого ж рівня фізичної підготовки. Інакше він не встигатиме за вами, а ви чекатимете - то не діло. Не бійтеся сказати НІ. Нічого не поробиш, якщо бігати поруч з кращим другом життя вам виявилося не комфортно. Смакуйте вдвох кавою і задушевними розмовами. 

А тепер наші відібрані аргументи, вперед:


1. Кидання виклику. Маючи напарника вам важче відкрутитися, надумати, що сьогодні не в гуморі чи, що бракує сил. Одного вечора, добре повечерявши, прочитала повідомлення: "Біжимо?". Без зволікань погодилася. Половину маршруту боролася з поколюванням у боці та дихала мов віл, але продовжувала рух. Як кинути Аліну, як здатися?! Назад дороги не було.


2. Синергія, або коли 1+1=3. На пару з Аліною я стала пробігати більше і швидше.

3. Безпека.  90% моїх пробіжок - нічні. Звичайно, смішно говорити про безпеку, коли мова йде про двох дівчат. Але психологічно точно комфортніше. 


4. Веселощі. Чого тільки вартують наші обмінювання сигнальними знаками стосовно напрямку руху чи самопочуття. 


5. На майбутнє - аналіз. Біжачи сам, ти не бачиш положення тіла, наскільки природніми є твої рухи. Тому свіжий погляд збоку - однозначно плюс.

You Might Also Like

1 коментарі

  1. я колись вже трошки бігала,тому мала підготовку, але потім закинула то все)
    але зараз знову почала бігати на пару зі своїм Вовчиком, мені подобається)

    ВідповістиВидалити